Materiály
Zbožíznalství potravin
Biovýrobky_Káva_Čaj
Téma poslední přednášky, které posílala studentům.
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
PDF (23.76 MB)
25. 6. 2013
Maso
Ing. Robert Gál, Ph.D
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
PDF (2.68 MB)
22. 11. 2012
zvěřina
prezentace z přednášky
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
Word (5.77 MB)
14. 11. 2011
kůzlečí maso
prezntace z přednášky
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
Word (1.08 MB)
14. 11. 2011
hlavonozci
prezentace z přednášky
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
Word (4.08 MB)
14. 11. 2011
Drůbež
skripta pro Bzenec a Kroměříž
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
Word (3.34 MB)
28. 9. 2010
Brambory, ovoce, zelenina
skripta pro Bzenec a Kroměříž
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
Word (220 kB)
28. 9. 2010