Materiály
Zbožíznalství potravin
Zelenina a brambory
Přednáška 2012
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
Word (35.62 kB)
7. 11. 2013
Ryby našich vod
Přednáška 2012
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
Word (244.5 kB)
7. 11. 2013
Charakteristika masa
Přednáška 2012
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
Word (155.78 kB)
7. 11. 2013
Korýši,měkkýši,hlavonožci a zvěřina
Přednáška 2012
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
Word (18.07 kB)
7. 11. 2013
Jedle tuky a oleje
Přednáška 2012
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
Word (89 kB)
7. 11. 2013
Cukrářské výrobky
Přednáška 2012
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
Word (34.17 kB)
7. 11. 2013
Cereální potraviny, mouky, pekárenské výrobky
Přednáška 2012
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
Word (76.5 kB)
7. 11. 2013
Přírodní sladidla, med, kakao, čokoláda
Přednáška z roku 2012
Zbožíznalství potravin
UTB ve Zlíně
Word (41.32 kB)
7. 11. 2013