Materiály
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
329-1997, škrob a výrobky ze škrobu, luštěniny a olejnatá semena
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
PDF (88.76 kB)
22. 10. 2012
326-2001, maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky …
zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
PDF (189.77 kB)
22. 10. 2012
166-1999, zákon o veterinární péči a o změně některých souvisejících zákonů …
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
PDF (691.95 kB)
22. 10. 2012
113-2005, o způsobu označování potravin a tabákových výrobků
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
PDF (169.92 kB)
22. 10. 2012
110-1997, o potravinách a tabákových výrobcích
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
PDF (261.89 kB)
22. 10. 2012
77-2003, mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
PDF (232.04 kB)
22. 10. 2012
76-2003, med, cukrovinky, kakaový pr��šek a směsi kakaa s cukrem, čokoládu …
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
PDF (160.69 kB)
22. 10. 2012
MASO
Maso- jeho vlastnosti, využití,složení. Vaznost, barva,…
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
Word (17.18 kB)
1. 10. 2012