Materiály
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
Vypracované otázky na zkoušku
Stručně vypsaný :)
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
Word (37.66 kB)
19. 1. 2014
Otazky zbožíznalství
Otazky ke zkoušce ze zbožíznalství
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
Word (76 kB)
4. 2. 2013
Mléko a mléčné výrobky
Zápis z přednášky na téma mléko a mléčné výrobky
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
Word (22.45 kB)
4. 2. 2013
Brambory
Chemické složení bramborové hlízy
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
Archiv ZIP (4.47 MB)
14. 1. 2013
Ryby
ryby letem světem
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
Word (17.11 kB)
12. 1. 2013
cukrářské výrobky ,těsto
4. přednáška
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
Word (18.74 kB)
4. 1. 2013
Charakteristika emulgovaných tuků
Seminární práce na téma Margarín
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
Word (501.56 kB)
3. 1. 2013
Prezentace - rostlinné oleje
Prezentace na téma Rostlinné oleje
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně
PowerPoint (1.93 MB)
11. 12. 2012