×

Nalezeno 33 materiálů.

Všechno z přednášek ke zkoušce PLUS 50-70 rozepisovácích a kroužkovácích

Tento soubor obsahuje můj vypís všecho nejdůležitějšího…

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

Word (236.01 kB)

14. 6. 2023

Přepis prezentací ze cvičení k ZÁPOČTU

Tučně zvýrazněné věci, které jsou nutné ke splnění…

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

Word (3.06 MB)

3. 6. 2023

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu – přednášky LS 2023

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu…

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

Word (2.06 MB)

21. 5. 2023

Přepsané prezentace - cvičení

Přepsané všechny prezentace ze cvičení (označené tučně…

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

Word (3.05 MB)

28. 4. 2023

Vše ke zkoušce

sepsané věci co se objevují u zkoušky - krom vajec

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

Word (125.19 kB)

26. 4. 2023

Protokoly ze Základů hodnocení kvality potravin živočišného původu

Uznané protokoly, které jsme dělali na cvičení

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

Archiv ZIP (36.57 MB)

21. 4. 2023

Hodnocení kvality živočišných potravin

výcuc z přednášek ke zkoušce u zkoušky se zaměřte…

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

Word (3.14 MB)

19. 4. 2023

Sepsané prezentace z 5. a 6. cvičení cvičení k zápočtovému testu

Sepsané prezentace UZENÍ, SUŠENÍ, FERMENTOVÁNÍ A SOLENÍ…

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

PDF (678.56 kB)

22. 3. 2023