Všechno z přednášek ke zkoušce PLUS 50-70 rozepisovácích a kroužkovácích
Tento soubor obsahuje můj vypís všecho nejdůležitějšího…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
Word (236.01 kB)
14. 6. 2023
Přepis prezentací ze cvičení k ZÁPOČTU
Tučně zvýrazněné věci, které jsou nutné ke splnění…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
Word (3.06 MB)
3. 6. 2023
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu – přednášky LS 2023
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
Word (2.06 MB)
21. 5. 2023
Přepsané prezentace - cvičení
Přepsané všechny prezentace ze cvičení (označené tučně…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
Word (3.05 MB)
28. 4. 2023
Vše ke zkoušce
sepsané věci co se objevují u zkoušky - krom vajec
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
Word (125.19 kB)
26. 4. 2023
Protokoly ze Základů hodnocení kvality potravin živočišného původu
Uznané protokoly, které jsme dělali na cvičení
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
Archiv ZIP (36.57 MB)
21. 4. 2023
Hodnocení kvality živočišných potravin
výcuc z přednášek ke zkoušce u zkoušky se zaměřte…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
Word (3.14 MB)
19. 4. 2023
Sepsané prezentace z 5. a 6. cvičení cvičení k zápočtovému testu
Sepsané prezentace UZENÍ, SUŠENÍ, FERMENTOVÁNÍ A SOLENÍ…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
PDF (678.56 kB)
22. 3. 2023