Materiál na zkoušku hpžp
základ co se mi hodil na zkoušce (pár výpisků z prezentací…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
Word (46.37 kB)
20. 5. 2024
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu
Více než 360 otázek (i odpovědí :-)), zkouška za 1
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
Word (1.16 MB)
10. 5. 2024
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu
Kompletně přepsané prezentace ze cvičení. Možnost doplnění…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
Word (9.93 MB)
5. 3. 2024
Výpisky ze cvičení 8
Výpisky ze cvičení 8 na téma: Ryby a ostatní vodní…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
PDF (326.02 kB)
26. 1. 2024
Výpisky ze cvičení 4
Výpisky ze cvičení na téma: Zpracování masa a výroba…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
PDF (342 kB)
26. 1. 2024
Výpisky ze cvičení 3
Výpisky ze cvičení na téma: Chlazení, mražení a rozmrazování…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
PDF (235.71 kB)
26. 1. 2024
Výpisky z přednášek
Výpisky z přednášek, vložené grafy z prezentací
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
Word (5.25 MB)
13. 1. 2024
Vše na zápočet (jsou potřeba jen tučně zvýrazněné věci ze cvik)
vypsané tučně zvýrazněné věci ze cvik ve formě otázek
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze
Word (10.69 MB)
6. 1. 2024