×

Nalezeno 33 materiálů.

Materiál na zkoušku hpžp

základ co se mi hodil na zkoušce (pár výpisků z prezentací…

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

Word (46.37 kB)

20. 5. 2024

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu

Více než 360 otázek (i odpovědí :-)), zkouška za 1

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

Word (1.16 MB)

10. 5. 2024

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu

Kompletně přepsané prezentace ze cvičení. Možnost doplnění…

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

Word (9.93 MB)

5. 3. 2024

Výpisky ze cvičení 8

Výpisky ze cvičení 8 na téma: Ryby a ostatní vodní…

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

PDF (326.02 kB)

26. 1. 2024

Výpisky ze cvičení 4

Výpisky ze cvičení na téma: Zpracování masa a výroba…

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

PDF (342 kB)

26. 1. 2024

Výpisky ze cvičení 3

Výpisky ze cvičení na téma: Chlazení, mražení a rozmrazování…

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

PDF (235.71 kB)

26. 1. 2024

Výpisky z přednášek

Výpisky z přednášek, vložené grafy z prezentací

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

Word (5.25 MB)

13. 1. 2024

Vše na zápočet (jsou potřeba jen tučně zvýrazněné věci ze cvik)

vypsané tučně zvýrazněné věci ze cvik ve formě otázek

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]

ČZU v Praze

Word (10.69 MB)

6. 1. 2024