Jatečné opracování velkých zvířat - pokračování
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (2.85 MB)
13. 1. 2011
Jatečné opracování velkých zvířat
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (2.85 MB)
13. 1. 2011
Vejce
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (798.76 kB)
13. 1. 2011
Posmrtné změny (vaznost masa)
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (515.37 kB)
13. 1. 2011
Barva masa a masných výrobků
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (399.3 kB)
13. 1. 2011
Složení masa 2
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (634.14 kB)
13. 1. 2011
Složení masa 1
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (346.45 kB)
13. 1. 2011
Význam a zdroje živočišných produktů
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (666.73 kB)
13. 1. 2011