Výpisky z prezentací na Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů …
postačí na zápočet a dobrý odrazový můstek na zkoušku
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (7.65 MB)
5. 4. 2024
Drůbež, králíci a kožešinová zvířata
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (2.21 MB)
13. 1. 2011
Masná výroba 4
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (1.34 MB)
13. 1. 2011
Masná výroba 3
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (1.03 MB)
13. 1. 2011
Masná výroba 2
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (2.23 MB)
13. 1. 2011
Masná výroba 1
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (1.34 MB)
13. 1. 2011
Klasifikace JUT a bourání
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (2.54 MB)
13. 1. 2011
Uchovávání masa při snížené teplotě
Základy hodnocení a zpracování živočišných produktů [AQA01E]
ČZU v Praze
PDF (367.7 kB)
13. 1. 2011