4. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (236.37 kB)
8. 12. 2014
3. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (321.21 kB)
8. 12. 2014
2. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (397.44 kB)
8. 12. 2014
2. Prezentace
Prezentace z hodiny. (Vladimír) 2014/2015
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (2.17 MB)
8. 12. 2014
1. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (645.37 kB)
8. 12. 2014
1.prezentace
Prezentace z hodiny. (Vladimír) 2014/2015
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (838.96 kB)
8. 12. 2014
Prezentace + vzorový test
Materiál dostačující ke splnění KZ
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (10.53 MB)
31. 10. 2014
Potraviny
Prezentace, popiskky k prezentacím a testy
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (38.57 MB)
1. 10. 2014