5. Prezentace
Prezentace z hodiny. (Vladimír) 2014/2015
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (1.05 MB)
8. 12. 2014
4. Prezentace
Prezentace z hodiny. (Vladimír) 2014/2015
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (1.16 MB)
8. 12. 2014
3. Prezentace
Prezentace z hodiny. (Vladimír) 2014/2015
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (1.3 MB)
8. 12. 2014
10. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (277.71 kB)
8. 12. 2014
8. - 9. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (182.69 kB)
8. 12. 2014
7. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (208.22 kB)
8. 12. 2014
6. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (285.85 kB)
8. 12. 2014
5. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze
PDF (493.07 kB)
8. 12. 2014