Materiály
Technologie potravin I [N321002]
Vyšší houby
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
Word (1.84 MB)
27. 3. 2010
Výroba ovocných destilátů
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
Word (56.5 kB)
27. 3. 2010
Výroba droždí
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
Word (133 kB)
27. 3. 2010
Tradiční biotechnologie
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
Word (139.5 kB)
27. 3. 2010
řasy
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
Word (58.5 kB)
27. 3. 2010
Produkce dalších organických kyselin
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
Word (141.5 kB)
27. 3. 2010
Kyselina citronová
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
Word (87 kB)
27. 3. 2010
Fermentované potraviny ze sojových bobů
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
Word (72.5 kB)
27. 3. 2010