Materiály
Technologie potravin I [N321002]
Technologie nečokoládových cukrovinek
nečokoládové cukry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (11.09 MB)
29. 5. 2010
Technologie čokolády 2
technologie čokolády
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (10.98 MB)
29. 5. 2010
Technologie čokolády
Výroba čokolády
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (1.53 MB)
29. 5. 2010
Technologie čokolády a cukrovinek
suroviny
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (9.27 MB)
29. 5. 2010
Cukry
Cukry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
PDF (8.74 MB)
29. 5. 2010
Mlýnská
Mlýnská výroba - výňatek z přednášky
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
Word (429 kB)
21. 5. 2010
Technologie škrobu
Přednáška technologie škrobu
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
PDF (4.18 MB)
21. 5. 2010
Pivovarství výroba piva
Přednáška od Ing. Lucie Siříšťové Ph.D.
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (4.52 MB)
27. 3. 2010