Materiály
Procesní chemie potravin [N322021]
Modifikace škrobů 2
Substituované škroby, Estery škrobu,Zesítěné škroby…
Procesní chemie potravin [N322021]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (1.88 MB)
1. 11. 2011
Aplikace nativního škrobu a výrobků ze škrobu v mlékárenenském, masném …
Funkce škrobu v potravinách
Procesní chemie potravin [N322021]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (219 kB)
1. 11. 2011
sacharidy-cvičení
cukry, deriváty
Procesní chemie potravin [N322021]
VŠCHT v Praze
PDF (2.85 MB)
17. 10. 2011
2. seminář
Bílkoviny mléka
Procesní chemie potravin [N322021]
VŠCHT v Praze
PDF (378.84 kB)
29. 9. 2011
1. seminář (2. část)
Bílkoviny masa
Procesní chemie potravin [N322021]
VŠCHT v Praze
PDF (1.54 MB)
29. 9. 2011
1. seminář (1. část)
Voda a vodné roztoky
Procesní chemie potravin [N322021]
VŠCHT v Praze
PDF (744.8 kB)
29. 9. 2011
3. přednáška
Reakce AK a bílkovin
Procesní chemie potravin [N322021]
VŠCHT v Praze
PDF (133.74 kB)
29. 9. 2011
2. přednáška
Aminokyseliny
Procesní chemie potravin [N322021]
VŠCHT v Praze
PDF (195.4 kB)
16. 9. 2011