Materiály
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
Protokol 4 - Morfologie plísní
Morfologie plísní, protokol word, včetně fotografií…
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
Word (1.1 MB)
11. 4. 2022
Protokol 3 - Barvení mikroorganismů
Barvení mikroorganismů, protokol word, včetně nákresů.…
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
Word (447.49 kB)
11. 4. 2022
Protokol 2 - Měření mikroorganismů
Měření mikroorganismů, protokol word, tabulky a všechny…
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
Word (41.38 kB)
11. 4. 2022
Protokol 1 - Základní vlastnosti mikroskopu
Základní vlastnosti mikroskopu a mikroskopování trvalých…
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
Word (1.3 MB)
11. 4. 2022
Vypracovaný protokol č.2
ke Kalhotkovi, do potravinářské mikrobiologie
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
PDF (2.74 MB)
15. 11. 2021
Vypracovaný protokol č.1
ke Kalhotkovi, do potravinářské mikrobiologie
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
PDF (1.11 MB)
15. 11. 2021
Protokol č. 1 -Základní charakteristiky mikroskopu a mikroskopování trvalých …
Protokol č. 1 do POMI 1 na téma Základní charakteristiky…
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
Word (21.44 kB)
8. 6. 2020
úvod do analýzy potravin (POMI1)
Stanovení CPM,KOLI, KV/PL v pepři celém
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
Word (17.79 kB)
22. 9. 2019