Materiály
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
PROTOKOL MORFOLOGICKÉ A KULTIVAČNÍ ZNAKY BAKTERIÍ
SCHVÁLENO
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
PDF (1.25 MB)
29. 10. 2024
PROTOKOL ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKY MIKROSKOPU
Svhváleno panem docentem Kalhotkou
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
PDF (1.36 MB)
29. 10. 2024
Protokoly
Soubor s 5 protokoly: mléko a mléčné kvašení, kvasinky,…
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
Archiv ZIP (755.17 kB)
15. 5. 2023
Protokol 9 - Vliv podmínek na amonizační aktivitu mikroorganismů
Vliv podmínek na amonizační aktivitu mikroorganismů,…
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
Word (99.55 kB)
5. 2. 2023
Protokol 8 - BMK
BMK, word, včetně obrázků, uznáno Kalhotka 2022
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
Word (1.59 MB)
5. 2. 2023
Protokol 7 - Rozbor čerstvého sýra
Rozbor čerstvého sýra, word, uznáno Kalhotka 2022.
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
Word (33.87 kB)
5. 2. 2023
Protokol 6 - Boj proti mikroorganismům
Boj proti mikroorganismům, word, uznáno Kalhotka 2022.
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
Word (40.11 kB)
5. 2. 2023
Protokol 5 - Kvasinky
Kvasinky, protokol word, všechny výpočty a tabulky.…
Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]
MENDELU v Brně
Word (40.33 kB)
11. 4. 2022