Materiály
Mlékárenské technologie [MLTE]
Mražené krémy a bílkovinné koncentráty
výroba, složení MK; druhy BK a výroba
Mlékárenské technologie [MLTE]
MENDELU v Brně
PDF (91.22 kB)
18. 1. 2011
MLTE vše
Celé mlékárenské technologie
Mlékárenské technologie [MLTE]
MENDELU v Brně
Word (1.38 MB)
16. 1. 2011
Výroba másla
základní operace, máslo v legislativě
Mlékárenské technologie [MLTE]
MENDELU v Brně
PDF (5.93 MB)
8. 11. 2010
Výroba sýrů
srážení mléka, výr. sladkých sýrů, čerstvé sýry, měkké…
Mlékárenské technologie [MLTE]
MENDELU v Brně
PDF (699.54 kB)
8. 11. 2010
Máslo - norma
definice másla, označení tuků
Mlékárenské technologie [MLTE]
MENDELU v Brně
PDF (77.91 kB)
8. 11. 2010
Fermentované výrobky
zakysané mléčné výrobky, jogurty, jogurtové nápoje
Mlékárenské technologie [MLTE]
MENDELU v Brně
PDF (449.27 kB)
8. 11. 2010
Výroba konzumního mléka
Mlékárenské technologie [MLTE]
MENDELU v Brně
PDF (159.27 kB)
12. 11. 2009
Mlékárenská technologie
Část přednášek
Mlékárenské technologie [MLTE]
MENDELU v Brně
Archiv RAR (713.5 kB)
17. 3. 2009