6. pednáška
Charakteristika kultur pro fermentaci mléka, masných…
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (329.5 kB)
21. 10. 2011
přednáška 5
Kultury pro potravinářské výroby
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (2.54 MB)
21. 10. 2011
4.přednáška
Bakterie mléčného kvašení
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (5.63 MB)
6. 10. 2011
3. seminář
Mikrobiální kažení potravin
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (187.5 kB)
29. 9. 2011
3. přednáška
Parametry prostředí ovlivňující mikrobiální růst
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (1.57 MB)
29. 9. 2011
2. přednáška
Katabolické a anabolické pochody MO spojené s výrobou…
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (1.56 MB)
21. 9. 2011
1. seminář
E. coli
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PDF (136.83 kB)
15. 9. 2011
1. přednáška
1. Vlastnosti virů, prokaryotických a eukaryotických…
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PDF (167.59 kB)
15. 9. 2011