11. přednáška
Mikrobiální rizika zpracování ovoce a zeleniny
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (279.5 kB)
8. 12. 2011
10. přednáška
Charakteristika zrání a mikrobiální vady u hlavních…
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (1.11 MB)
17. 11. 2011
9. přednáška
Fermentované mléčné nápoje
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (1.18 MB)
17. 11. 2011
8. přednáška
Mikrobiální rizika výroby másla, MSK, olejů, tuků a…
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (244.5 kB)
17. 11. 2011
7. přednáška
Mikrobiální rizika při zpracování mléka
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (6.84 MB)
17. 11. 2011
7. seminář
Kultivační média
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (76.47 kB)
17. 11. 2011
6. seminář
Identifikace MO
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
Word (24.14 kB)
21. 10. 2011
5. seminář
Charakteristika probiotických kultur
Mikrobiologie potravin a kosmetiky [VŠCHT/MPK]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (104.3 kB)
21. 10. 2011