úloha č. 4
Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
Word (39.78 kB)
28. 2. 2012
úloha č. 5
Stanovení masných výrobků
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
Word (38.3 kB)
28. 2. 2012
úloha č. 9
Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
PDF (1.48 MB)
17. 2. 2012
úloha č. 7
Analýza lipidů
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
PDF (396.54 kB)
17. 2. 2012
úloha č. 6
Analýza bílkovin
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
PDF (403.39 kB)
17. 2. 2012