úloha 8
Testování polymerních obalů
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
Word (100.94 kB)
14. 4. 2012
Návody mikrobiologie mléka a tuků
Oscenované návody na mikrobiologii mléka a tuků
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
PDF (16.8 MB)
5. 4. 2012
úloha 9
Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
Word (815.07 kB)
5. 4. 2012
úloha 10
Reologické vlastnosti a textura
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
Word (247.17 kB)
5. 4. 2012
úloha 1b
Spektroskopická analýza čokolády a produktů s kakaovým…
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
Word (228 kB)
5. 4. 2012
úloha 1a
Rozbor rafinovaného cukru, surového cukru, melasy
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
Word (24.34 kB)
5. 4. 2012
úloha č. 2
Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
Word (113.5 kB)
6. 3. 2012
úloha č. 3
Škrob
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
Word (55.51 kB)
1. 3. 2012