LAPPP_protokoly
aktuální na 2017
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (6.65 MB)
18. 12. 2017
LAPPP
Vypracované protokoly z LAPPP 2017
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (1.49 MB)
22. 11. 2017
Protkol z úlohy Stanovení tuku a hodnocení kvality tuků a olejů (metody: …
Protokol za A Stanovení tuku extrakcí dle Soxhleta Stanovení…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
PDF (220.4 kB)
19. 11. 2017
Všechny protokoly! zimní semestr 2017
Všechny protokoly hodnoceny za A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (1.38 MB)
16. 11. 2017
Protokol LC1
STANOVENÍ ASKORBOVÉ KYSELINY. 2017 Hodnoceno za A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (59.79 kB)
14. 10. 2017
Protokol z úlohy DU
Stanovení dusíku ve vzorku pšeníčné mouky a sójové…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (131.89 kB)
8. 10. 2017
Protokol DU
protokol na dusík:)
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (106.5 kB)
7. 12. 2016
DU- Kjeldahl vstupní test
Vstupní test Kjeldahl
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Obrázek (266.1 kB)
4. 12. 2016