stanoveni tuku a jejich kvality
protokol, asistent fišnar jakub
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (40 kB)
26. 10. 2012
Vypracované vstup.ot. Mastné kyseliny
Vypracované vstup.ot. Mastné kyseliny
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (43.3 kB)
25. 10. 2012
Vypracované vstup.ot. Dusík Kjeldah
Vypracované vstup.ot. Dusík Kjeldah
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (10.5 kB)
25. 10. 2012
protokol mastne kyseliny
stanoveni mastnych kyselin
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (37 kB)
22. 10. 2012
protokol stanoveni dusíku
protokol, dusík
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (39.5 kB)
22. 10. 2012
protokol stanoveni mono a disacharidu
protokol, HPLC s refraktometrem
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (208.5 kB)
22. 10. 2012
Stanovení škrobu podle Ewerse.
Stanovení škrobu podle Ewerse.
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (187 kB)
19. 10. 2012
Stanovení celkového dusíku
Protokol k úloze Stanovení celkového dusíku (hrubých…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (36 kB)
19. 10. 2012