stanovení škrobu
škrob metodou polarimetrie
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (20.62 kB)
18. 2. 2013
tuky
Soxhletova metoda
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (41.46 kB)
18. 2. 2013
těkavé látky
průkaz falšování potravin- metoda GC/MS
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (70.6 kB)
18. 2. 2013
sacharidy HPLC
stanovení jednotlivých sacharidů metodou HPLC s refraktometrickou…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (28.77 kB)
18. 2. 2013
monosacharidy
stanovení mono a oligosacharidů metodou po inverzi
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (29.11 kB)
18. 2. 2013
mastné kyseliny
stanovení složení MK metodou GC/FID
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (14.48 kB)
18. 2. 2013
minerální látky
stanovení min. látek metodou AAS, spektrofotometrie…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (28.79 kB)
18. 2. 2013
protokol stanovení vitamínu C
Stanvení vitamínu C metodou kapalinové chromatografie…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (25.98 kB)
18. 2. 2013