2 viskozita
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (460.13 kB)
6. 6. 2010
1
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (689.86 kB)
6. 6. 2010
Relogie a reometrie(viskozimetry)
Souvislý text,srozumitelný
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (1.1 MB)
3. 6. 2010
agregace castic
stabilita emulzi - agregace castic
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (31.01 kB)
22. 4. 2010
reologie
word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (41.75 kB)
21. 4. 2010
merna hmotnost
word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (19.67 kB)
21. 4. 2010
viskoelasticita
ve wordu
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (42.07 kB)
21. 4. 2010
Semistatické metody
Semistatické metody - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (265 kB)
16. 4. 2010