9 povrchové vlastnosti
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (855.14 kB)
6. 7. 2010
8 elektrické vlastnosti
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.49 MB)
6. 7. 2010
7 tepelné vlastnosti
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.66 MB)
6. 7. 2010
6 aktivita vody
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.2 MB)
6. 7. 2010
5 - textura
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (3.54 MB)
6. 7. 2010
zápočtový test - teorie
test z teorie k zápočtu
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (26 kB)
15. 6. 2010
4 viskoelasticita
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (441.88 kB)
6. 6. 2010
3 elasticita
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (295.05 kB)
6. 6. 2010