Materiály
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
stanovení laktosy
chemie potravin
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (21.35 kB)
5. 12. 2019
hydroxyprolin + škrob
chemie potravin
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (18.23 kB)
5. 12. 2019
Protokol č.4
Stanovení celkového tuku metodou Schmid-Bondzynski-Rafzlaff…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (18.01 kB)
30. 11. 2019
Protokol č. 3 (Stanovení laktosy v mléce (volumetricky), Stanovení peroxidového …
(Stanovení laktosy v mléce (volumetricky), Stanovení…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (18.07 kB)
30. 11. 2019
Protokol - úloha 3 - peroxidové číslo, stanovení laktosy
Uznaný protokol u Ridoškové v MS Word
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (18.06 kB)
6. 11. 2019
PROTOKOL Č.4 STANOVENÍ TUKU , IZOLACE KOFEINU
Stanovení tuku a izolace kofeinu
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (17.56 kB)
3. 11. 2019
PROTOKOL Č.5 OBSAH SOLI, ALKOHOL
Stanovení obsahu soli, Oxidometrické stanovení alkoholu
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (34.17 kB)
3. 11. 2019
10. přednáška - barviva
Kompletní výpisky z 10. přednášky z chemie potravin…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (2.77 MB)
5. 1. 2019