Materiály
Chemie potravin [N323001]
Přednášky
9) Vůně
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
PDF (2.05 MB)
17. 11. 2008
Přednášky
8) Minerální látky
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
PDF (4 MB)
17. 11. 2008
Přednášky
7) Vitamíny
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
PDF (2.35 MB)
17. 11. 2008
Přednášky
6) Polysacharidy
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
PDF (2.01 MB)
17. 11. 2008
Přednášky
5) Sacharidy
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
PDF (1.5 MB)
17. 11. 2008
Přednášky
4) Reakce lipidů
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
PDF (657.19 kB)
17. 11. 2008
Přednášky
3) Lipidy
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
PDF (3.39 MB)
17. 11. 2008
Přednášky
2) Aminokyseliny
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
PDF (3.07 MB)
17. 11. 2008