Materiály
Chemie potravin [N323001]
foto5
micela kravského mléka,foto z přednášky
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Obrázek (915 kB)
11. 4. 2010
foto4
složení proteinu kravského mléka,foto z přednášky
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Obrázek (839.44 kB)
11. 4. 2010
foto3
komplikovaný disperzní systém,foto z přednášky
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Obrázek (842.1 kB)
11. 4. 2010
foto2
zdroje vitaminů, foto z přednášky
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Obrázek (851.05 kB)
11. 4. 2010
foto1
limitující amk pro potravin,foto z přednášky
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Obrázek (879.76 kB)
11. 4. 2010
Zápočtová písemka VITAMINY
rok 2010
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Word (20.5 kB)
1. 4. 2010
Voda, úvod
Zpracovaná přednáška od Velíška
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Word (87 kB)
5. 3. 2010
lipidy (zápočtová písemka)
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Word (27.5 kB)
23. 6. 2009