Materiály
Chemie potravin [N323001]
Zápočtový test SACHARIDY
Rok 2010, varianta C
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Word (20.5 kB)
11. 5. 2010
Zápočtový test LIPIDY
Rok 2010, varianta A
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Word (20.5 kB)
4. 5. 2010
foto11
obsah esenciálních AMK ve standardním proteinu
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Obrázek (841.71 kB)
11. 4. 2010
foto 10
základní složení vepřového masa,foto z přednášky
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Obrázek (746.2 kB)
11. 4. 2010
foto9
obsah živin v mléce,foto z přednášky
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Obrázek (893.38 kB)
11. 4. 2010
foto8
obsah živin slepičích vajec,foto z přednášky
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Obrázek (895.84 kB)
11. 4. 2010
foto7
složení bílku a žloutku slepičích vajec,foto z přednášky
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Obrázek (855.1 kB)
11. 4. 2010
foto6
základní chemické složení obilovin.foto z přednášky
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Obrázek (860.19 kB)
11. 4. 2010