Materiály
Chemie potravin [UTP/CHPO]
Minerální látky
Síra, fosfor, sodík, měď a další minerální látky v…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (59.5 kB)
29. 11. 2011
Rostlinné oleje
Výskyt, typy, výroba rostlinných olejů
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (289 kB)
29. 11. 2011
Mastné kyseliny
Nasycené a nenasycené mastné kyseliny - výskyt a význam,…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (171.5 kB)
29. 11. 2011
Aminokyseliny, peptidy II
Aminokyseliny - vzorce, vznik peptidové vazby, reakce
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (332.5 kB)
29. 11. 2011
Proteiny
Výskyt proteinů v potravinách
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (34.5 kB)
29. 11. 2011
Peptidy II
Charakteristika, rozdělení peptidů. Hormony odvozené…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (156 kB)
29. 11. 2011
Aminokyseliny, peptidy I
Aminokyseliny, peptidy, výskyt v potravinách
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (348 kB)
29. 11. 2011
Voda v potravinách
Voda v potravinách a možnosti stanovení
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (45 kB)
29. 11. 2011