Materiály
Chemie potravin [UTP/CHPO]
Chemie potravin otázky
Vypracované otázky ke zkoušce
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (197 kB)
29. 11. 2011
Lipidy
Lipidy - rozdělení, vzorce, reakce - oxidace lipidů
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (691.5 kB)
29. 11. 2011
Barviva II
Karotenoidy a antokyany v ptoravinách
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (54.5 kB)
29. 11. 2011
Barviva
Výskyt a použití barviv v potravinách, charakterisitka…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (118.5 kB)
29. 11. 2011
Kontaminanty III
Pesticidy - rozdělení, charakteristiky, výskyt v potravinách,…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (801.5 kB)
29. 11. 2011
Kontaminanty II
Mykotoxiny a mikrobiální toxiny v potravinách
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (84.5 kB)
29. 11. 2011
Kontaminanty I
Kontaminanty v potravinách - polychlorované bifenyly,…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (76.5 kB)
29. 11. 2011
Vitaminy
Vitaminy skupiny B - výskyt, funkce, význam, denní…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně
Word (149 kB)
29. 11. 2011