Materiály
Balení potravin [N324026]
Přednášky
14. Mechanické poškození
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (55.5 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
13. Základní principy ochrany potravin obalem
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (80.5 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
12. Pomocné obalové prostředky- lepidla
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (135 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
11. Poživatelné obaly
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (76 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
10. Vinylové polymery
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (745.5 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
9. Polyolefíny
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (138 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
8. Základní typy plastů
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (80.5 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
7. Polymery a jejich propustnost
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (141.5 kB)
22. 12. 2008