Materiály
Balení potravin [N324026]
Přednášky
23. Ekologické aspekty balení potravin
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (109.5 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
22. Ochrana potravin obalem před hmyzem a hlodavci
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (59 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
21. Ochrana potravin obalem před mikrobiálním znehodnocením
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (3.06 MB)
22. 12. 2008
Přednášky
20. Kontaminace potravin složkami obalů
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (140 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
19. Ochrana obalem před změnami teploty a úloha obalu…
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (6.82 MB)
22. 12. 2008
Přednášky
18. Vliv záření na potraviny a ochranná úloha obalů…
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (69 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
17. Změny chuti a vůně potravin, ochrana před nimi…
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (73 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
15. Vlhkost
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (61 kB)
22. 12. 2008