Materiály
Analýza potravin [KALCH/C512]
Kvantitativní analýzy
Výpočty, metody, titrace, standardizace
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (988 kB)
12. 12. 2011
Kontaminanty
PAU, PCB, OCB, PESTICIDY
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (1.1 MB)
12. 12. 2011
Chromatograficke metody
VYSOKOÚČINNÁ KAPALINOVÁ CHROMATOGRAFIE MONOSACHARIDŮ…
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (650.61 kB)
12. 12. 2011
Vitamíny
Metody stanovení
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (735.08 kB)
12. 12. 2011
Elektrochemicke metody
dielektrimetrie, konduktometrie, metody založené na…
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (564.74 kB)
12. 12. 2011
Bilkoviny, aminokyseliny
Metody stanovení
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (400.06 kB)
12. 12. 2011
Bilkoviny
METODY ZALOŽENÉ NA STANOVENÍ DUSÍKU, SPEKTROMETRICKÉ…
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (432.22 kB)
12. 12. 2011
Aminokyseliny
STANOVENÍ AMINOKYSELINOVÉHO SLOŽENÍ BÍLKOVIN
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (438.84 kB)
12. 12. 2011