Materiály
Základy potravinářské mikrobiologie
MIKROBIOLOGIE MLÉKA A MLÉKÁRENSKÝCH VÝROBKŮ
Přepsaná přednáška od Brožkové do wordu ze základů…
Základy potravinářské mikrobiologie
Univerzita Pardubice
Word (4.85 MB)
25. 12. 2018
Maso a masné výrobky
Přednáška ve wordu.
Základy potravinářské mikrobiologie
Univerzita Pardubice
Word (90.36 kB)
25. 12. 2018
Čokoláda, zmrzlina, droždí, víno...
Přednáška ve wordu ze základů potravinářské mikrobiologie.
Základy potravinářské mikrobiologie
Univerzita Pardubice
Word (953.6 kB)
25. 12. 2018
Obilí, mouka, těstoviny, ovoce
Přednáška ve wordu ze základů potravinářské mikrobiologie.
Základy potravinářské mikrobiologie
Univerzita Pardubice
Word (389.5 kB)
25. 12. 2018
Moderní rychlometody
Přepsaná přednáška do wordu.
Základy potravinářské mikrobiologie
Univerzita Pardubice
Word (1.7 MB)
25. 12. 2018
HACCP
Přepsaná přednáška do wordu.
Základy potravinářské mikrobiologie
Univerzita Pardubice
Word (437.21 kB)
25. 12. 2018
Stanovení jednotlivých skupin mikroorganismů
Do wordu přepsaná a doplněná přednáška na základy potravinářské…
Základy potravinářské mikrobiologie
Univerzita Pardubice
Word (4.99 MB)
25. 12. 2018
Zjištování skupin MO
Přednáška přepsaná do wordu.
Základy potravinářské mikrobiologie
Univerzita Pardubice
Word (565.36 kB)
25. 12. 2018