×

Nalezeno 31 materiálů.

Nákupní hodnocení pšenice - protokol

schválený protokol

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]

ČZU v Praze

Word (102.6 kB)

31. 1. 2024

Prezentace - vliv teploty na kvalitu olejnin

Prezentace na zadané téma: Vliv teploty na kvalitu…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]

ČZU v Praze

PowerPoint (4.59 MB)

15. 10. 2023

Hodnocení semen plodin - základy hodnocení potravin rostlinného původu …

Protokol hodnocení semen plodin, rozměry, HTS

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]

ČZU v Praze

Word (194.42 kB)

15. 10. 2023

Nákupní hodnocení pšenice - základy hodnocení potravin rostlinného původu …

Protokol nákupní hodnocení pšenice

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]

ČZU v Praze

Word (2.86 MB)

15. 10. 2023

Lepek - Základy hodnocení potravin rostlinného původu protokol

Hodnocení jakosti surovin rostlinného původu - protokol,…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]

ČZU v Praze

Word (184.28 kB)

15. 10. 2023

Hodnocení jakosti luštěnin - Základy hodnocení potravin rostlinného původu

Protokol luštěniny

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]

ČZU v Praze

Word (58.01 kB)

15. 10. 2023

Hodnocení jakosti brambor - základy hodnocení potravin rostlinného původu

Protokol brambory

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]

ČZU v Praze

Word (597.66 kB)

15. 10. 2023

Skladovací pokus - Základy hodnocení potravin rostlinného původu

Odevzdaný a schválený skladovací pokus, stačí na zápočet.

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]

ČZU v Praze

Word (1.03 MB)

15. 10. 2023