PDF zpracovaný materiál - Zpětná titrace
PDF - zpětná titrace
Základy chemie a analýzy potravin [ACA19E]
ČZU v Praze
PDF (185.43 kB)
22. 11. 2024
Metody stanovování
Metody stanovování sušiny, minerálních látek, dusíkatých…
Základy chemie a analýzy potravin [ACA19E]
ČZU v Praze
Word (27.57 kB)
8. 5. 2023
Chemie analytická výpočty
Roztoky, ředění Vyřešené příklady
Základy chemie a analýzy potravin [ACA19E]
ČZU v Praze
PDF (10.06 MB)
14. 10. 2022
Otázky ke zkoušce
Sesbírané otázky ke zkoušce z Chemie a analýzy potravin…
Základy chemie a analýzy potravin [ACA19E]
ČZU v Praze
PDF (425.45 kB)
29. 5. 2022
Základy chemie a analýzy potravin výpisky
Výpisky z předmětu základy chemie a analýzy potravin…
Základy chemie a analýzy potravin [ACA19E]
ČZU v Praze
Word (1.44 MB)
3. 5. 2022
Otázky ze zkouškového testu ZS 2022
Vypracované otázky z předmětu Základy chemie a analýzy…
Základy chemie a analýzy potravin [ACA19E]
ČZU v Praze
PDF (53.39 kB)
19. 1. 2022
Zkouškové otázky 2021/2
Materiál obsahuje 111 vypracovaných otázek na počítačový…
Základy chemie a analýzy potravin [ACA19E]
ČZU v Praze
Word (24.73 kB)
19. 1. 2022
Otázky ze zkouškového testu z analytické chemie
98 správných odpovědí ke zkoušce z analytické chemie…
Základy chemie a analýzy potravin [ACA19E]
ČZU v Praze
Word (152 kB)
12. 1. 2022