Materiály
Výživa a stravování člověka
Souvislost výživy s obranyschopností organismu
Souvislost výživy s obranyschopností organismu
Výživa a stravování člověka
UTB ve Zlíně
Word (33.5 kB)
19. 3. 2011
Racionální výživa a její význam pro plnohodnotný život člověka
Terminologie, Proteiny, Lipidy, Sacharidy, Vláknina,…
Výživa a stravování člověka
UTB ve Zlíně
PDF (276.27 kB)
19. 3. 2011
Výživa při prevenci a léčbě
Výživa při prevenci a léčbě diabetes mellitus, výživa…
Výživa a stravování člověka
UTB ve Zlíně
Word (171.5 kB)
19. 3. 2011
Speciální systémy stravování
Alternativní výživa, přírodní strava, makrobiotika,…
Výživa a stravování člověka
UTB ve Zlíně
Word (89.5 kB)
19. 3. 2011
Alimentární nákazy
Charakteristika alimentárních nákaz, Infekční onemocnění…
Výživa a stravování člověka
UTB ve Zlíně
Word (188.5 kB)
19. 3. 2011
Analýza rizik v potravinách
Právní předpisy, definice a termíny, všeobecné požadavky,…
Výživa a stravování člověka
UTB ve Zlíně
PDF (181.2 kB)
19. 3. 2011
Zdravotní rizika alimentárního původu
Nesnášenlivost, alimentární otravy a nákazy,
Výživa a stravování člověka
UTB ve Zlíně
Word (59.5 kB)
19. 3. 2011
Role živin v různých nutričních situacích
Výživa při těhotenství a laktaci, výživa dětí, výživa…
Výživa a stravování člověka
UTB ve Zlíně
Word (174 kB)
19. 3. 2011