5. přednáška
Produkce rostlinných olejů a tuků, hlavní druhy olejnin,…
Výroba a jakost rostlinných produktů [VJRP]
MENDELU v Brně
Word (72.5 kB)
15. 12. 2011
3. přednáška
Pekařské výrobky - nutriční význam, chléb, pečivo,…
Výroba a jakost rostlinných produktů [VJRP]
MENDELU v Brně
Word (62.5 kB)
15. 12. 2011
2. přednáška
Biologická hodnota potravin, produkce mlýnských obilních…
Výroba a jakost rostlinných produktů [VJRP]
MENDELU v Brně
Word (66 kB)
15. 12. 2011
Otázky ke zkoušce
otázky ke zkoušce z VJRP
Výroba a jakost rostlinných produktů [VJRP]
MENDELU v Brně
Word (20.5 kB)
17. 11. 2011
9. přednáška
Druhy lihu, destiláty, likéry a krémy
Výroba a jakost rostlinných produktů [VJRP]
MENDELU v Brně
Word (55.5 kB)
17. 11. 2011
7. přednáška
Pomocné látky při výrobě piva, suroviny pro výrobu…
Výroba a jakost rostlinných produktů [VJRP]
MENDELU v Brně
Word (48 kB)
17. 11. 2011
6. přednáška
Suroviny pro výrobu alkoholických nápojů, suroviny…
Výroba a jakost rostlinných produktů [VJRP]
MENDELU v Brně
Word (50.5 kB)
17. 11. 2011
4. přednáška
STIR - systém pečení, Funkční potravin, pekařské suroviny…
Výroba a jakost rostlinných produktů [VJRP]
MENDELU v Brně
Word (51 kB)
17. 11. 2011