×

Nalezeno 47 materiálů.

Úvod do potravinářských a biochemických věd

Kompletní výpisky z přednášek i s obrázky. a.r.…

Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]

VŠCHT v Praze

PDF (9.54 MB)

20. 1. 2020

Všechny podklady (i s testy) + nejdůležitější výpisky z přednášek

S těmihle výpisy z přednášek na ty přednášky nemusíte…

Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (47.28 MB)

11. 3. 2018

Úvod do potravinářských a biochemických věd - výpisky - 2017/2018

Přepsané prezentace přednášek prof. Ing. Vladimír Filip,…

Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]

VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (8.65 MB)

24. 1. 2018

Příklad (závěrečná početní úloha) 03.01.2018

Zadání (a výsledky) závěrečné 4. části testu

Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]

VŠCHT v Praze

Word (14.04 kB)

3. 1. 2018

Úvod do potravinářských a biochemických věd

Staré testy

Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]

VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (5.58 MB)

10. 11. 2017

Komplet k zápočtu z Úvodu do potravinářských a biochemických věd

Úvod do potravinářských a biochemických věd, prezentace,…

Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (23.59 MB)

8. 2. 2016

Všechny materiály k Úvodu do potravinářských a biochemických věd

Prezentace a souhrny od prof. Filipa z roku 2015, přehledně…

Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]

VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (24.43 MB)

24. 6. 2015

Úvod do potravinářství

Prezentace a testy

Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (9.7 MB)

25. 4. 2015