Materiály
Úvod do nutrice člověka [UNC]
9. přednáška
Význam a obecná charakteristika vitamínů, vitamíny…
Úvod do nutrice člověka [UNC]
JU v Českých Budějovicích
PDF (218.63 kB)
18. 12. 2011
8. přednáška
Význam a charakteristika mikroelementů ve výživě člověka
Úvod do nutrice člověka [UNC]
JU v Českých Budějovicích
PDF (240.5 kB)
18. 12. 2011
7. přednáška
Význam a charakteristika makroelementů ve výživě člověka
Úvod do nutrice člověka [UNC]
JU v Českých Budějovicích
PDF (214.58 kB)
18. 12. 2011
6. přednáška
Význam vody a obecná charakteristika minerálních látek…
Úvod do nutrice člověka [UNC]
JU v Českých Budějovicích
PDF (196.03 kB)
18. 12. 2011
5. přednáška
Význam, charakteristika a metabolismus sacharidů
Úvod do nutrice člověka [UNC]
JU v Českých Budějovicích
PDF (354.22 kB)
18. 12. 2011
4. přednáška
Význam, charakteristika a metabolismus tuků
Úvod do nutrice člověka [UNC]
JU v Českých Budějovicích
PDF (352.03 kB)
18. 12. 2011
3. přednáška
Živiny a jejich rozdělení, hlavní živiny, charakteristika…
Úvod do nutrice člověka [UNC]
JU v Českých Budějovicích
PDF (179.48 kB)
18. 12. 2011
2. přednáška
Energetické hospodaření organismu a látková bilance
Úvod do nutrice člověka [UNC]
JU v Českých Budějovicích
PDF (235.58 kB)
18. 12. 2011