Materiály
Úvod do mlékařství
Fyzikálně-chemické vlastnosti mléka
Fyzikálně-chemické vlastnosti mléka - stanovení kyselosti,…
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (1.91 MB)
14. 5. 2012
Mražené krémy
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (232.5 kB)
13. 1. 2011
Máslo
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (200.9 kB)
13. 1. 2011
Tvarohy a sýry
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (190.37 kB)
13. 1. 2011
Kysané mléčné výrobky
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (458.74 kB)
13. 1. 2011
Mlékařská mikrobiologie
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (343.27 kB)
13. 1. 2011
Tekuté mléčné výrobky
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (201.31 kB)
13. 1. 2011
Základní ošetření mléka, konzumní mléko a smetana
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (256.26 kB)
13. 1. 2011