Materiály
Technologie potravin (N321023)
Test konzervace 23.5.2019 varianta B
Napsané zadání varianty B - maso, ovoce a zelenina
Technologie potravin (N321023)
VŠCHT v Praze
PDF (61.33 kB)
23. 5. 2019
15 vypracovanych otazek z cukrovarenstvi
Otazky daval po prednasce. Hodne vyskytlo pak v testu
Technologie potravin (N321023)
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (5.23 MB)
24. 4. 2018
Test z ústavu sacharidů a cereálií
Varianta B, 2018
Technologie potravin (N321023)
VŠCHT v Praze
PDF (1.41 MB)
24. 4. 2018
1 Test tuky a mléko
Obě varianty
Technologie potravin (N321023)
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (429.92 kB)
14. 4. 2018
Technologie čokolády - příprava na test
Soubor obsahuje vlastnoručně připravené výpisky, kde…
Technologie potravin (N321023)
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (3.01 MB)
11. 4. 2017
Cukrovarnictví - přehledná příprava na test
Soubor obsahuje vlastnoručně připravené výpisky, kde…
Technologie potravin (N321023)
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (6.37 MB)
9. 4. 2017
ZADÁNÍ TESTŮ: mléko, tuky, kosmetika, OBĚ VARIANTY!
Zadání zkouškových testů (varianta A,B), přehledně…
Technologie potravin (N321023)
VŠCHT v Praze
Word (39 kB)
17. 3. 2017
Testy kvasna
Testy kvasna
Technologie potravin (N321023)
VŠCHT v Praze
PDF (503.08 kB)
19. 12. 2015