Technologie zpracování vinných hroznů
Zápisky z deváté přednášky a cvičení včetně obrázků
Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)
ČZU v Praze
PDF (731.31 kB)
29. 12. 2014
Pivovarské technologie
Zápisky z osmé přednášky a cvičení včetně obrázků
Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)
ČZU v Praze
PDF (870.4 kB)
29. 12. 2014
Technologie výroby sladu
Zápisky ze sedmé přednášky a cvičení včetně obrázků
Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)
ČZU v Praze
PDF (891.15 kB)
29. 12. 2014
Technologie výroby lihu
Zápisky z šesté přednášky a cvičení včetně obrázků
Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)
ČZU v Praze
PDF (747.36 kB)
30. 11. 2014
Technologie zpracování brambor
Zápisky z páté přednášky a cvičení včetně obrázků
Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)
ČZU v Praze
PDF (1.07 MB)
9. 11. 2014
Technologie výroby cukru
Zápisky ze čtvrté přednášky a cvičení včetně obrázků
Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)
ČZU v Praze
PDF (806.47 kB)
3. 11. 2014
Technologie výroby trvanlivého pečiva
Zápisky z třetí přednášky a cvičení včetně obrázků
Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)
ČZU v Praze
PDF (726.69 kB)
25. 10. 2014
Pekárenská technologie
Zápisky z druhé přednášky a cvičení včetně obrázků
Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)
ČZU v Praze
PDF (720.66 kB)
21. 10. 2014