×

Nalezeno 9 materiálů.

Technologie zpracování vinných hroznů

Zápisky z deváté přednášky a cvičení včetně obrázků

Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)

ČZU v Praze

PDF (731.31 kB)

29. 12. 2014

Pivovarské technologie

Zápisky z osmé přednášky a cvičení včetně obrázků

Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)

ČZU v Praze

PDF (870.4 kB)

29. 12. 2014

Technologie výroby sladu

Zápisky ze sedmé přednášky a cvičení včetně obrázků

Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)

ČZU v Praze

PDF (891.15 kB)

29. 12. 2014

Technologie výroby lihu

Zápisky z šesté přednášky a cvičení včetně obrázků

Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)

ČZU v Praze

PDF (747.36 kB)

30. 11. 2014

Technologie zpracování brambor

Zápisky z páté přednášky a cvičení včetně obrázků

Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)

ČZU v Praze

PDF (1.07 MB)

9. 11. 2014

Technologie výroby cukru

Zápisky ze čtvrté přednášky a cvičení včetně obrázků

Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)

ČZU v Praze

PDF (806.47 kB)

3. 11. 2014

Technologie výroby trvanlivého pečiva

Zápisky z třetí přednášky a cvičení včetně obrázků

Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)

ČZU v Praze

PDF (726.69 kB)

25. 10. 2014

Pekárenská technologie

Zápisky z druhé přednášky a cvičení včetně obrázků

Technologie a zpracování rostlinných produktů (TGA09E)

ČZU v Praze

PDF (720.66 kB)

21. 10. 2014