Materiály
Speciální analýza potravin [N323034]
alkaloidy a organické kyselin
analýza alkaloidů a org. kyselin
Speciální analýza potravin [N323034]
VŠCHT v Praze
PDF (543.62 kB)
9. 11. 2010
analyza aditiv a kontaminantu
analýza konzervačních látek, barviv, antioxidantů a…
Speciální analýza potravin [N323034]
VŠCHT v Praze
PDF (925.03 kB)
9. 11. 2010
AAS
AAS a jeji varianty
Speciální analýza potravin [N323034]
VŠCHT v Praze
PDF (267.8 kB)
3. 11. 2010
fenoly a flavonoidy
struktura, stanoveni HPLC, vlastnosti...
Speciální analýza potravin [N323034]
VŠCHT v Praze
PDF (446.07 kB)
3. 11. 2010
peptidy a bilkoviny
LC, elfo, MS, 2DE, DIGE...
Speciální analýza potravin [N323034]
VŠCHT v Praze
PDF (620.17 kB)
3. 11. 2010
elektroanalyt metody
konduktometrie, potenciometrie, polarografie aj..
Speciální analýza potravin [N323034]
VŠCHT v Praze
PDF (547.13 kB)
3. 11. 2010
UV VIS spektrometrie
spektrometrie
Speciální analýza potravin [N323034]
VŠCHT v Praze
PDF (494.72 kB)
3. 11. 2010