Materiály
Senzorická analýza potravin [KALCH/C880]
Vlastní výpisky z přednášek + prezentace
+ obrázky; postačí pro splnění testu; 2013/2014; vyučující:…
Senzorická analýza potravin [KALCH/C880]
Univerzita Pardubice
PDF (823.61 kB)
5. 6. 2014
Kompletní senzorika
dobrá příprava pro splnění testu
Senzorická analýza potravin [KALCH/C880]
Univerzita Pardubice
PDF (11.8 MB)
5. 6. 2014
Výpisky z prezentací a učebnice
Všechny informace k úspěšnému složení zkoušky
Senzorická analýza potravin [KALCH/C880]
Univerzita Pardubice
Word (1.09 MB)
19. 5. 2014
závěrečný test ze senzoriky
Závěrečný test (zkouška)2013/2014; Červenka
Senzorická analýza potravin [KALCH/C880]
Univerzita Pardubice
Word (13.02 kB)
19. 5. 2014
Zadání testu
Zadání testu
Senzorická analýza potravin [KALCH/C880]
Univerzita Pardubice
Word (11.36 kB)
16. 5. 2014
Co je to senzorická analýza, chuť, čich
Výpisky z přednášek - 1 přednáška - co je to senzorická…
Senzorická analýza potravin [KALCH/C880]
Univerzita Pardubice
Word (1.71 MB)
13. 5. 2014
Hodnocení potravin
Výpisky z přednášky - Maso, mléko, tvarohové sýry,…
Senzorická analýza potravin [KALCH/C880]
Univerzita Pardubice
Word (22.26 kB)
13. 5. 2014
Deskriptivní analýza
Výpisky z přednášky
Senzorická analýza potravin [KALCH/C880]
Univerzita Pardubice
Word (15.13 kB)
13. 5. 2014