6
Protkol č.6 word i excel
praktikum z analýzy potravin (Bc) [FCH-PZP]
VUT v Brně
Archiv ZIP (84.02 kB)
3. 3. 2022
11. Metódy skúšania mlynských výrobkov
V slovenčine.
praktikum z analýzy potravin (Bc) [FCH-PZP]
VUT v Brně
Word (52.63 kB)
25. 5. 2017
10. Metódy skúšania pomarančovej šťavy
V slovenčine.
praktikum z analýzy potravin (Bc) [FCH-PZP]
VUT v Brně
Word (78.84 kB)
24. 5. 2017
9. Metódy skúšania vína
V slovenčine.
praktikum z analýzy potravin (Bc) [FCH-PZP]
VUT v Brně
Word (112.11 kB)
23. 5. 2017
8. Farbivá
V slovenčine.
praktikum z analýzy potravin (Bc) [FCH-PZP]
VUT v Brně
Word (109.61 kB)
20. 5. 2017
7. Konzervačné prostriedky
V slovenčine.
praktikum z analýzy potravin (Bc) [FCH-PZP]
VUT v Brně
Word (146.46 kB)
18. 5. 2017
6. Alkoholy
V slovenčine.
praktikum z analýzy potravin (Bc) [FCH-PZP]
VUT v Brně
Word (54.53 kB)
17. 5. 2017
4. Polysacharidy
V slovenčine.
praktikum z analýzy potravin (Bc) [FCH-PZP]
VUT v Brně
Word (49.52 kB)
16. 5. 2017