Vypracované okruhy (otázky) ke zkoušce
Otázky pro ZS 2020, 48 otázek
Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]
UTB ve Zlíně
Word (62.19 kB)
6. 1. 2021
Protokol Výroba pečiva 2016
Protokol z výroby pečiva
Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]
UTB ve Zlíně
Word (131.5 kB)
19. 3. 2017
PEČIVO
Stručné výpisky ze SKRIPT od Burešové v odrážkách! Suroviny…
Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]
UTB ve Zlíně
Word (30.93 kB)
26. 4. 2016
Extrudované potraviny
Stručné výpisky ze SKRIPT od Burešové v odrážkách! EXTRUZNÍ…
Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]
UTB ve Zlíně
Word (20.06 kB)
26. 4. 2016
Vypracované otázky
otázky ke zkoušce 2015/2016 - vypracované
Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]
UTB ve Zlíně
Word (44.97 kB)
21. 1. 2016
7. seminář
Technologie čokolády
Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]
UTB ve Zlíně
PDF (843.67 kB)
15. 12. 2015
seminář
2. seminář 2015/2016
Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]
UTB ve Zlíně
PDF (3.34 MB)
14. 12. 2015
Otázky ke zkoušce
otázky 2015/2016
Potravinářské technologie a biotechnologie I [UTB/PTBIO1]
UTB ve Zlíně
PDF (32.39 kB)
13. 12. 2015