×

Nalezeno 56 materiálů.

Mikrobiologie potravin

Jednotlivé typy potravin a jejich osídlení mikroorganismy

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

UTB ve Zlíně

PDF (424.24 kB)

28. 9. 2011

Vliv vnějších faktorů na mikroorganizmy v potravinách

Vnější faktory a jejich vliv na mikroorganismy v potravinách

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

UTB ve Zlíně

PDF (1.7 MB)

28. 9. 2011

Potravinářsky významné mkroorganizmy

Materiál k prvním přednáškám

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

UTB ve Zlíně

PDF (2.59 MB)

28. 9. 2011

Mikrobiologicky rozbor - napoje

Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

UTB ve Zlíně

Word (29 kB)

24. 9. 2011

Mikrobiologicky rozbor - pecivo obiloviny koreni

Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

UTB ve Zlíně

Word (38 kB)

24. 9. 2011

Mikrobiologicky rozbor - ovoce zelenina konzervy

Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

UTB ve Zlíně

Word (45 kB)

24. 9. 2011

Mikrobiologicky rozbor - vejce

Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

UTB ve Zlíně

Word (31.5 kB)

24. 9. 2011

Mikrobiologicky rozbor - lahudky a cukrarske vyrobky

Material nahrazuje skripta Praktická cvičení z potravinářské…

Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]

UTB ve Zlíně

Word (30.5 kB)

24. 9. 2011