×

Nalezeno 30 materiálů.

HACCP

HACCP - zásady, zavedení, sestavení diagramu výrobního…

Potravinářská legislativa [POTLE]

MENDELU v Brně

Word (7.41 MB)

6. 3. 2022

17. otázka na státnice - Legislativa

17. Zvláštní hygienické předpisy pro potraviny živočišného…

Potravinářská legislativa [POTLE]

MENDELU v Brně

Word (38.59 kB)

6. 3. 2022

16. otázka na státnice - Legislativa

16. Hygiena potravin v evropské legislativě. Nařízení…

Potravinářská legislativa [POTLE]

MENDELU v Brně

Word (800.91 kB)

6. 3. 2022

15. otázka na státnice - Legislativa

15. Veterinární a hygienické požadavky na živočišné…

Potravinářská legislativa [POTLE]

MENDELU v Brně

Word (32.87 kB)

6. 3. 2022

14. otázka na státnice - Legislativa

14. Obecné zásady a požadavky potravinového práva. Nařízení…

Potravinářská legislativa [POTLE]

MENDELU v Brně

Word (300.69 kB)

6. 3. 2022

13. otázka na státnice - Legislativa

13. Označování výživové hodnoty potravin. Nařízení…

Potravinářská legislativa [POTLE]

MENDELU v Brně

Word (4.16 MB)

6. 3. 2022

12. otázka na státnice - Legislativa

12. Nařízení 1169/2011 o poskytování informací spotřebitelům. Vyhláška…

Potravinářská legislativa [POTLE]

MENDELU v Brně

Word (37.37 kB)

6. 3. 2022

11. otázka na státnice - Legislativa

11. Způsob stanovení kritických bodů v technologii…

Potravinářská legislativa [POTLE]

MENDELU v Brně

Word (154.7 kB)

6. 3. 2022

10. otázka na státnice - Legislativa

10. Podmínky ozařování potravin a surovin, způsob označení…

Potravinářská legislativa [POTLE]

MENDELU v Brně

Word (18.44 kB)

6. 3. 2022