Materiály
Potravinářská legislativa [POTLE]
HACCP
HACCP - zásady, zavedení, sestavení diagramu výrobního…
Potravinářská legislativa [POTLE]
MENDELU v Brně
Word (7.41 MB)
6. 3. 2022
17. otázka na státnice - Legislativa
17. Zvláštní hygienické předpisy pro potraviny živočišného…
Potravinářská legislativa [POTLE]
MENDELU v Brně
Word (38.59 kB)
6. 3. 2022
16. otázka na státnice - Legislativa
16. Hygiena potravin v evropské legislativě. Nařízení…
Potravinářská legislativa [POTLE]
MENDELU v Brně
Word (800.91 kB)
6. 3. 2022
15. otázka na státnice - Legislativa
15. Veterinární a hygienické požadavky na živočišné…
Potravinářská legislativa [POTLE]
MENDELU v Brně
Word (32.87 kB)
6. 3. 2022
14. otázka na státnice - Legislativa
14. Obecné zásady a požadavky potravinového práva. Nařízení…
Potravinářská legislativa [POTLE]
MENDELU v Brně
Word (300.69 kB)
6. 3. 2022
13. otázka na státnice - Legislativa
13. Označování výživové hodnoty potravin. Nařízení…
Potravinářská legislativa [POTLE]
MENDELU v Brně
Word (4.16 MB)
6. 3. 2022
12. otázka na státnice - Legislativa
12. Nařízení 1169/2011 o poskytování informací spotřebitelům. Vyhláška…
Potravinářská legislativa [POTLE]
MENDELU v Brně
Word (37.37 kB)
6. 3. 2022
11. otázka na státnice - Legislativa
11. Způsob stanovení kritických bodů v technologii…
Potravinářská legislativa [POTLE]
MENDELU v Brně
Word (154.7 kB)
6. 3. 2022